EXPERTISE


Vastgoedontwikkeling

Project NU heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedmanagement. Of het nu gaat om woningbouwprojecten of utiliteitsbouwprojecten. 

Uw ideeën of plannen zijn bij ons in goede handen. Project NU is zeer kosten- en planningsbewust. Kwaliteit van het eindproduct staat voorop.

Wij begeleiden voor u de complete ontwerp- en realisatiefase zodat u uw eigen werkzaamheden de volle aandacht kunt blijven geven.

Herbestemming

Project NU is expert op het gebied van herbestemming van cultureel erfgoed. Of het nu gaat om het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek naar de herbestemmingsmogelijkheden van een Rijksmonumentale kerk of het vinden van nieuwe herbestemmingsconcepten voor industrieel erfgoed. Project NU heeft ervaring met herbestemming op het gebied van: industrieel erfgoed, religieus erfgoed en agrarisch erfgoed. Project NU heeft kennis van het creëren  van concepten, ontwikkelen van plannen en het begeleiden van de realisatie van een herbestemming. 

Bouwmanagement

Als u opziet tegen de realisatiefase van uw project kunnen wij u helpen. Onderhandelingen en het opstellen van het contract met een bouwbedrijf kunt u gerust aan ons overlaten. Dat geldt ook voor de begeleiding/directievoering van de bouw. Wij nemen u alle problemen uit handen. 

Gastdocent / Spreker

Bent u op zoek naar een gastdocent of spreker op het gebied herbestemming? Dan kunt u dat aan ons overlaten. Project NU heeft ervaring als gastdocent op onder andere de Vastgoed Business School in Eindhoven en de Academie voor Architectuur en Stedenbouw in Tilburg. 

Herbestemmingsteam

Project NU is lid van het Herbestemmingsteam Monumenten 's-Hertogenbosch. Geïnteresseerde investeerders en gebruikers kunnen hierbij terecht met vragen over de herbestemming van monumenten, waarna het herbestemmingsteam duidelijk de aandachtspunten en mogelijkheden in beeld brengt.